Trenger ikke være så vanskelig å lage noe godt til påskefrokosten :)
Du trenger: 250g Bløt nougat
200g Dronningsjokolade
litt marsipan
...og selvfølgelig utblåste egg :)
Dette holder til 6 store
Smelt sjokoladen i vannbad, og lag små egg i marsipan. Disse putter vi midt i egget som plomme. Når sjokoladen har smeltet dypper du marsipanen og setter det i kjøleskapet en liten stund. Fyll deretter litt sjokolade i eggene og vri på de slik at hele innsiden av egget blir dekket. Når eggene er ferdig settes de også i kjøleskapet. Smelt nougaten i vannbad. Når den er smeltet tar du ut eggene og "eggeplommene". Fyll eggene ca 2/3 med nougat og putt plommen nedi før du fyller i resten. Ikke fyll egget helt opp, man skal kunne få en skje nedi :P Settes i kjøleskapet over natten.
Sett eggene under eggevarmere på påskebordet, og la det være en fin avslutning på frokosten ;)
Bon appetitt!
Solstrålen
Solstrålen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar