mandag 2. april 2012

Deilig overraskelse til påskefrokosten!!


Trenger ikke være så vanskelig å lage noe godt til påskefrokosten :)

Du trenger:   250g Bløt nougat
                     200g Dronningsjokolade
                     litt marsipan
                     ...og selvfølgelig utblåste egg :)
                     Dette holder til 6 store

Smelt sjokoladen i vannbad, og lag små egg i marsipan. Disse putter vi midt i egget som plomme. Når sjokoladen har smeltet dypper du marsipanen og setter det i kjøleskapet en liten stund. Fyll deretter litt sjokolade i eggene og vri på de slik at hele innsiden av egget blir dekket. Når eggene er ferdig settes de også i kjøleskapet. Smelt nougaten i vannbad. Når den er smeltet tar du ut eggene og "eggeplommene". Fyll eggene ca 2/3 med nougat og putt plommen nedi før du fyller i resten. Ikke fyll egget helt opp, man skal kunne få en skje nedi :P Settes i kjøleskapet over natten.

Sett eggene under eggevarmere på påskebordet, og la det være en fin avslutning på frokosten ;)

Bon appetitt!
Solstrålen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar