Namnam!! |
200 gr kokesjokolade
(eller en annen sjokolade du liker godt)
3 egg
60 gr rårørsukker
2,5 dl kremfløte
Slik gjør du:
Smelt sjokoladen over vannbad. Når den nesten er helt smeltet pisker du kremen. Sett kremen til side og pisk eggedosis av egg og sukker. Når sjokoladen er helt smeltet setter du den til avkjøling mens eggedosisen blir god og luftig. Når sjokoladen er avkjølt foldes den forsiktig inn i eggedosisen. Er sjokoladen litt for varm vil det bli sjokoladebiter i moussen, noe som ikke alltid trenger å være en dum ting :) ...men mou
ssen får en jevnere farge om sjokoladen er avkjølt lenge nok. Fold deretter inn kremen.
Blandingen fylles i 6 glass eller skåler, jeg liker å være litt fasjonabel i blant og bruker ofte vinglass ;)
Sett de så i kjøleskapet og la de stå minst 3 timer, men helst til dagen etter. Lages gjerne dagen før du får middagsbesøk :)
server med vaniljesaus på toppen av glasset, og et jordbær og litt sjokoladespon som pynt :)
Bon Appetit
Solstrålen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar